ZA POSKOČEN KORAK IN ŠPORTNE NASMEHE

Mnogi naši sončki, škratki, palčice in palčki vstopajo v novo šolsko leto v poskočnem in razigranem koraku s športnimi nasmehi na obrazu. Naj bo tudi to šolsko leto polno ustvarjalnih, vedoželjno poučnih, prijazno igrivih trenutkov. Naša želja je, da bi bilo vsakemu otroku dano, da njegova mavrica ustvarjalnosti, ki jo nosi v sebi, zasije prav v vseh njenih odtenkih. Naj bo vsak otrok ponosen nase in naj vsak od njih hodi po poti posuti z življenjsko dragocenimi trenutki.

S pomočjo denarnih donacij v okviru akcije “Za poskočen korak in športne nasmehe” želimo omogočiti otrokom različnih ranljivih skupin, da tudi oni hodijo, tečejo in poskakujejo v novih in ravno pravšnjih supergah. Tako bodo tudi na njihovih obrazih zažareli športni nasmehi.

Za donacijo in izkazano zaupanje smo vam hvaležni do neba in še več. Dobrodelni škratki pa še kar tiho šepetajo: “Skupaj zmoremo, uspelo nam je”.

Skupaj gradimo pravljično pot Palčice Pomagalčice in njenih dobrodelnih škratkov, ki spreminjajo svet in rišejo nasmehe na obraze otrok.

Otroci