UJEMI SVOJE SANJE

Želja našega društva je, da bi bilo vsakemu otroku omogočeno, da njegova mavrica ustvarjalnosti, ki jo nosi v sebi, zasije v vseh njenih odtenkih. Naj bo vsakemu omogočeno biti ponosen nase in naj bo vsakemu od njih ponujeno stopati po poti posuti z življenjsko dragocenimi trenutki.

S pomočjo denarnih donacij v okviru akcije “Ujemi svoje sanje” želimo omogočiti otrokom različnih ranljivih skupin, da razvijajo svoje talente in nekega dne tudi oni ujamejo svoje sanje. Z zbranimi donacijami jim želimo omogočiti obiskovanje različnih taborov, tečajev ali treningov, ki si jih sami izberejo.

Otroci

Tako bodo tudi na njihovih obrazih zažareli športni, slikarski, gledališki in drugi nasmehi, ki bodo osrečili njih in vse nas.

Za prvo donacijo in izkazano zaupanje smo v letu 2019 hvaležni do neba in še več podjetju C&A. Z njihovo denarno donacijo je skupina otrok v času poletnih počitnic preživela nepozabne trenutke na taborih likovne ustvarjalnosti in na taborih, kjer so začutili naravo in sami sebe tudi preko različnih športnih aktivnostih ob strokovno usposobljenih tutorjih.

Skupaj pišemo in živimo resnično pravljico Palčice Pomagalčice in dobrodelnih škratkov, ki premikajo meje mogočega in uresničujejo sanje otrok različnih ranljivih skupin.

Otroci